Bereikbaarheid & Route

Bereikbaarheid

Kom je bij ons langs?

Openingstijden :

Maandag – gesloten
Dinsdag – gesloten
Woensdag – 10.00 – 18.00 uur
Donderdag – 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag – 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag – 10.00 – 18.00 uur
Zondag – 10.00 – 18.00 uur

Op een ander moment langskomen voor bijvoorbeeld het vieren van je verjaardag, een vergadering of een jubileum? Laat het ons weten via info@onderonsinreek.nl. We bespreken graag de mogelijkheden.

Bereikbaarheid & Route

Hieronder kun je je route plannen en vind je meer informatie over bereikbaarheid, toegankelijkheid voor mindervaliden en parkeren bij Onder Ons in Reek.

Bereikbaarheid met de fiets:
Er komen prachtige fietsroutes langs het pand waar Onder Ons gevestigd is, waardoor we een prima pitstop zijn voor tijdens een fietstocht door de mooie omgeving van Reek.  Vanaf Ravenstein en Grave kom je via de dijk Reek binnen gefietst. Wanneer je dan direct links afslaat richting de Reekse kerk, kom je via de Noordhoek bij ons terecht. Kom je vanaf Velp? Dan fiets je de Heijtmorgen helemaal af en ga je bij de kerk rechtsaf. Je vindt Onder Ons direct aan de linkerkant. Vanaf de Rijksweg fiets je door Reek heen, langs de kerk en richting de Noordhoek. Op Noordhoek 13b vind je Onder Ons. 

Bereikbaarheid met de auto:
Parkeren kan gratis bij ons voor de deur en om de hoek. We hebben drie parkeerplaatsen op eigen terrein. Verder is er genoeg gratis parkeergelegenheid op loopafstand: in de Noordhoek, de (nieuwe) Heijtmorgen en de Monseigneur Borretstraat.

Bereikbaarheid voor mindervaliden:
Ons streefpunt is dat iedereen verwelkomd moet kunnen worden bij Onder Ons. Vandaar dat we ons pand toegankelijk hebben gemaakt voor mindervaliden met rollator of rolstoel. Via de verlaagde ingang is het pand makkelijk te betreden en er is een extra brede toiletruimte aanwezig. 

Noordhoek 13b – 5375 AR Reek
Reserveren?
Bel ons: 0486 831349
Mail ons:  info@onderonsinreek.nl

www.onderonsinreek.nl
KvK: 70729352 – btw: NL858437120B01
Facebook Twitter
Instagram
– Tripadvisor

We hopen je snel te zien bij Onder Ons in Reek!