Daar gaat de beuk in…

We zijn flink aan het verbouwen. Er is zowel letterlijk als figuurlijk “de beuk ingegaan” de afgelopen tijd. Het pand wordt van binnen flink aangepakt om het klaar te maken voor de exploitatie van onze lunchroom. Ook aan de straatkant van de lunchroom wordt het één en ander aangepast. We hebben een aantal foto’s voor jullie klaar staan. Kijken jullie mee?

Daar gaat de beuk in…


Zoals het spreekwoord: “Daar gaat de beuk in” luidt, wordt er van alles flink aangepakt. Zo ook in de omgeving van de lunchroom. Er is letterlijk een beuk ingegaan, een Beukenhaag wel te verstaan. Zo komen het terras en de entree van de lunchroom mooi in het groen te liggen. Deze Beukenhaag is geleverd en gezet in samenwerking met De Jong Tuinen uit Reek. Bedankt! 

 

Over de entree gesproken, deze wordt begaanbaar gemaakt voor mindervaliden. Als je langs ons pand komt zul je denken: waarom graven ze daar net voor de deur een gat? De vloer van de ruimte ligt ruim 40 centimeter onder het straatniveau. Er komt daarom een speciale sluis waardoor de ingang van het pand rolstoeltoegankelijk wordt gemaakt.

    
Binnen in het pand moet nog veel gebeuren, maar steeds komen we een stapje verder. Het is wellicht nog moeilijk voor te stellen dat hier over een tijd een lunchroom geopend zal worden. Om alvast een beeld van onze ideeën te geven: het pand is een mooi hoekpand met veel ramen. Voor deze ramen  zullen een aantal tafels komen te staan, zodat een plekje bij het raam met uitzicht op straat niet ontbreekt. Aan de muurkant komt een lange comfortabele bank. Achterin het pand zullen de keuken en een afgesloten ruimte met toiletten gecreëerd worden. Ook de toiletten worden begaanbaar gemaakt voor mindervaliden.

   
Wil jij op de hoogte gehouden worden van de vorderingen die we maken? Ben je benieuwd hoe het resultaat eruit komt te zien? Volg ons dan via Facebook of Twitter. We schrijven ook wekelijks een blog op onze website. Via deze pagina kun je jezelf inschrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief, zo mis je niets! Heb je bijvoorbeeld onze verjaardagsactie al gezien?

2 Comments Voeg uw reactie toe

  1. Frits Bueters schreef:

    Er is nog het een en ander te doen voor de deuren kunnen worden geopend. Maar het resultaat mag er zijn en de intentie is er een gezellige ontmoetings-/rustplaats van te maken waar het goed toeven is. Het zal een aanwinst worden voor een dorp vol in beweging. Ik denk dat als de werkzaamheden zijn afgerond er een pand zal staan wat ieders stoutste dromen overtreft. U zult het kunnen meemaken.
    Voor nu succes Frits

  2. Jan van Gaal schreef:

    We komen zeker lunchen en kunnen bijna niet wachten totdat de deur open gaat. Succes verder en we blijven jullie volgen!!!!

    Groetjes Jan en Jeanne Reek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.