1 september – Fiets met M.O.V. mee voor de Didi Foundation.

Op 1 september vindt de jaarlijkse fietstocht voor de Didi Foundation plaats. Dit jaar is Onder Ons in Reek de tweede pauzeplek op de route. De route start vanuit Oss en er kan meegedaan worden aan 2 verschillende routes (26 km of 50 km). Vorig jaar werd door de 173 deelnemers €1900,- opgehaald. Wil je meefietsen of doneren? Klik dan hier voor meer informatie.

Op 4 september vorig jaar heeft de jaarlijkse fietstocht van de werkgroep Missie, Ontwikkeling en Vrede (MOV), Oss plaatsgevonden. De 173 deelnemers en de donateurs hebben € 1900,- bij elkaar gebracht, geheel geschonken aan de Didi Foundation, die vanuit Oss met persoonlijke inzet projecten in India ondersteunt, o.a.St. Jude’s Foundling Home, een meisjes-weeshuis in Jhansi. Zie ook www.didifoundation.com. Er is bijgedragen aan schooluniformen, voedsel, zeep, shampoo en tandenborstels. Er is een airco geïnstalleerd en een groot cadeau voor alle kinderen en de verzorgende nonnen was een busreis naar de Taj Mahal. Met de opbrengst van onze fietstocht worden mogelijk de geplande zonne-panelen gemonteerd.

Er is dit jaar weer een leuke fietstocht uitgestippeld met 2 routes, 26 en 50 km en je bent van harte uitgenodigd mee te doen.

Let op de tocht is nu op zaterdag 1 september 2018.
Inschrijven kan tussen 9:30 uur en 13:00 uur.
Met start en finish, Parochiecentrum van de Grote Kerk, Koornstraat 6 Oss.

Als meefietsen niet lukt kun je het project ook sponsoren door een donatie te storten op;  ASN bank-rekening NL 42 ASNB 0708163165 t.n.v. B.L.M. Delpeut en/of L.M. Delpeut v.d. Pol o.v.v. India project.
Inschrijfgeld:
16 jaar en ouder         € 3,00
kinderen t/m 15 jaar € 1,50            

MOV groep Oss
p.a. Bernard Delpeut
Adelaar 59,   5348 EH  Oss
telefoon: 06 13426544
mail: beludelpeut@live.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.