14 maart 2020 – Glutenvrije Shared Dining

Zaterdag 14 maart houdt Onder Ons in Reek in samenwerking met Monique Schamp een speciale shared dining beleving. Die avond zijn alle gerechten glutenvrij. Er kan dus naar hartelust geproefd en gedeeld worden.

14 maart
Onder Ons in Reek

Glutenvrije
shared-dining beleving

Slechts 35 plaatsen beschikbaar

€32,50 per persoon14 maart 2020 – Glutenvrije Shared Dining avond bij Onder Ons in Reek

Mensen met een glutenintolerantie of -allergie weten als geen ander dat bij een avondje uit meer komt kijken dan simpelweg reserveren en op tijd aanwezig zijn. Daarnaast kun je nooit eens iets proeven van het bord van je tafelgenoten, hoe lekker het er ook uitziet. Zaterdag 14 maart kan dat wel bij Onder Ons in Reek. Het belooft een bijzondere avond te worden waarop je onbekommerd van elkaars gezelschap en het eten kunt genieten. Daarbij maken we gebruik van glutenvrije producten van leveranciers uit de buurt. De keuken wordt omgetoverd tot een glutenvrije zone. Vanuit daar serveren we in verschillende rondes diverse gangen. Uiteraard is iedereen deze avond van harte welkom.

Voor deze shared-dining beleving zijn slechts 35 plaatsen beschikbaar. De kosten bedragen €32,50 per persoon. De aanvang is om 18.30 uur.

Meer informatie over het menu volgt spoedig. U kunt wel alvast reserveren. Wilt u op de hoogte gehouden worden? Geef dan even uw mailadres door via info@onderonsinreek.nl, dan mailen wij u wanneer het menu bekend is!

P.S: Heeft u een andere dieetwens? Informeer dan naar de mogelijkheden om deze avond bij te wonen. Anders heten we u graag een andere keer van harte welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.