Ben jij bijna jarig?

Wij trakteren, zodra jij (bijna) jarig bent! Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg een gratis gebakje in de maand dat je jarig bent. Lees hieronder de voorwaarden. Wie neem jij mee om je verjaardag te vieren?

Cupcake verjaardagsactie Onder Ons in Reek

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief:

Na inschrijving krijg je een bevestigingsmail (deze kan per ongeluk in je “ongewenst mail” terecht komen). Klik op de link in de mail en doorloop de stappen. Daarna ben je officieel toegevoegd aan onze mailinglijst.

Lees hier wat jezelf inschrijven voor de nieuwsbrief inhoudt.

De voorwaarden van onze verjaardagsactie:

Deze actie is pas geldig vanaf de dag dat we geopend zijn (welke nog niet bekend is). De actie is alleen geldig bij afname van een drankje naar keuze en is geldig op alle dagen van de week, mits we geopend zijn en mits er plek is. Reserveren is daarom gewenst. Wanneer je een reservering maakt, kun je bij het veld “opmerkingen” aangeven dat je jarig bent (geweest) en gebruik wilt maken van de verjaardagsactie. Je kunt je taartje kiezen uit ons “zoet”-assortiment dat op dat moment op onze menukaart staat. Met taartje wordt bedoeld: een één-persoonsgebakje naar keuze. De actie is alleen geldig in de maand dat je jarig bent en bij vertoning van je geldige ID-bewijs. Je kunt per persoon slechts één keer per jaar deelnemen aan deze actie.