Ons Kado

Wij feliciteren je van harte, want volgens mij heb je iets te vieren. Je komt waarschijnlijk op deze pagina terecht omdat je onze borrelplank voor twee personen cadeau hebt gekregen. Ben je benieuwd wat je precies cadeau hebt gekregen? Daarover vertellen we je graag meer!

(z)Onder Ons kado, (g) een feest!

Borrelplank voor twee

Kom gezellig langs bij Onder Ons in onze horecagelegenheid in Reek en geniet van een borrelplank voor twee personen. De borrel plank wordt gevuld met een grote variatie aan hapjes, voor ieder wat wils. Reserveren is gewenst. Met eventuele allergieën kan rekening gehouden worden, indien bij de reservering aangegeven.

 

Deze waardebon in de vorm van een mini-borrelplank, is pas geldig vanaf de dag dat we geopend zijn (welke nog niet bekend is). De mini-borrelplank kan ingeleverd worden voor een borrelplank voor twee personen. De borrelplank is exclusief drank, inclusief een grote variatie aan hapjes. Eventuele allergieën kunnen van tevoren (bij de reservering) worden doorgegeven. De hapjes op de borrelplank zullen dan naar deze allergieën afgestemd worden. De mini-borrelplank kan niet ingeleverd worden tegen contant geld. Er kan van de borrelplank genoten worden op alle dagen en tijden van de week dat we geopend zijn, mits er plek is. Reserveren is daarom gewenst. Wanneer je een reservering maakt, kun je bij het veld “opmerkingen” aangeven dat je de cadeaubon “borrelplank voor twee” wilt inleveren. De waardebon is alleen geldig bij inleveren van de originele mini-borrelplank (waardebon). Ten slotte: de waardebon borrelplank heeft geen einddatum.