Lunchkaart

HUISGEMAAKTE SOEP

Dagelijkse keuze uit twee huisgemaakte soepen. Wij wisselen af met verschillende soepen van het moment, zodat u ieder bezoek weer verrast wordt. De soep wordt geserveerd met kruidenboter en oerbrood.
Vanaf 4,50

Tosti

TOSTI

Onze tosti’s worden gemaakt met oerbrood. Kies zelf uw sausje bij uw tosti.
Tosti kaas – 4,25
Tosti ham/kaas – 4,50
Tosti hawaï (ham/kaas/ananas) – 5,75
Tosti geitenkaas/appel – 5,25

KLEINE TREK

Ook voor kleine eters hebben wij genoeg keuze op onze menukaart.
3 minipannenkoeken – 4,00
voor de kleintjes; boterham met jam, hagelslag, kaas of ham – 2,50
kindercappuccino 2,00
worstenbroodje (huisgemaakt door Boerderijwinkel ‘t is Oké) – 3,50

BROODJES

Wij bakken ons brood vers voor u af. Onze leverancier Landmannen zorgt voor een continue kwaliteit. Hun missie is, net zoals die van ons, van boer tot bord. In dit geval van: veld tot vork. Keuze uit wit, bruin of glutenvrij brood.

Carpaccio – 8,95
met huisgemaakte truffelmayonaise, cherrytomaten, pijnboompitten en oude kaas.

Zalm – 8,95
met kruidenkaas, komkommer, rode ui, cashewnoten en bieslook.

Kip – 8,25
met kip van poelier Jo van Druenen uit Geffen, satésaus, paprika, knapperui en ananas.

Gezond – 7,75
met ham, kaas, ei, tomaat, komkommer, sla en honingmosterddressing.

Geitenkaas – 8,75
met biet, appel, balsamico, honing en walnoten.

SPECIALITEITEN

Café-Zaal de Noordhoek was vroeger een begrip in de omgeving. Het onderstaande gerecht wordt gemaakt met het originele recept van toen.

Broodje Noordhoek – 8,50
met huisgemaakte warme vleesragout

Broodje ‘t is Oké – 7,95
twee ambachtelijke huisgemaakte kroketten met brood

Broodje hamburger – 9,50
een rustiek broodje met een hamburger van puur rundvlees van Boerderijwinkel ‘t is Oké

EIEREN VOOR JE GELD

Onze eieren komen van Van der Bolt te Schaijk.

Uitsmijter – 7,50
drie eren, ham en kaas

Scrambled eggs – 9,25
drie roereieren met zalm

Boterham eiersalade – 7,95
huisgemaakt, met bacon, rode ui en bieslook

SALADES

Onze salades worden geserveerd met kruidenboter en brood. Wij gebruiken verschillende soorten verse sla, olijfolie van Carbonell en peper en zout bij alle salades. 

Caesar – 14,50
met kip, gekookt ei, kaas, croutons en caesardressing

Carpaccio – 15,50
met tomaat, radijs, pijnboompitten, oude kaas en truffelmayonaise

Geitenkaas – 14,50
met rode biet, walnoten, balsamico, honing en appel

Zalm – 15,50
met honingmosterddressing, tomaat, komkommer, cashewnoten en rode ui