HUISGEMAAKTE DAG SOEP
Wij wisselen af met verschillende soepen van het moment, zodat u ieder bezoek weer verrast wordt. De dag soep wordt geserveerd met kruidenboter en oerbrood.
Vanaf 4,75
TOSTI
Onze tosti’s worden gemaakt met oerbrood. Kies zelf uw sausje bij uw tosti.
Tosti kaas – 4,50
Tosti ham/kaas – 4,75
Tosti hawaï (ham/kaas/ananas) – 5,25
Tosti geitenkaas/appel – 5,75
KLEINE TREK
Ook voor kleine eters hebben wij genoeg keuze op onze menukaart.
3 minipannenkoeken – 4,50
voor de kleintjes; boterham met jam, hagelslag, kaas of ham – 2,25
kindercappuccino 2,25
worstenbroodje (huisgemaakt door Boerderijwinkel ’t is Oké) – 3,50
BROODJES
Wij bakken ons brood vers voor u af. Onze leverancier Landmannen zorgt voor een continue kwaliteit. Hun missie is, net zoals die van ons, van boer tot bord. In dit geval van: veld tot vork. Keuze uit wit, bruin of glutenvrij brood.
Carpaccio – 9,50
met huisgemaakte truffelmayonaise, cherrytomaten, pijnboompitten en oude kaas.
Zalm – 9,25
met kruidenkaas, komkommer, rode ui, cashewnoten en bieslook.
Kip – 8,75
met kip van poelier Jo van Druenen uit Geffen, satésaus, paprika, knapperui en ananas.
Gezond – 7,75
met ham, kaas, ei, tomaat, komkommer, sla en honingmosterddressing.
Geitenkaas – 9,25
met biet, appel, balsamico, honing en walnoten.
Tonijn – 9,25
Rode ui, kappertjes en augurk
SPECIALITEITEN
Café-Zaal de Noordhoek was vroeger een begrip in de omgeving. Het onderstaande gerecht wordt gemaakt met het originele recept van toen.
Broodje Noordhoek – 8,75
met huisgemaakte warme vleesragout
Broodje met 2 kroketten – 9,25
twee ambachtelijke huisgemaakte kroketten met brood
Broodje hamburger – 9,50
een rustiek broodje met een hamburger van puur rundvlees van Boerderijwinkel ’t is Oké
EIEREN VOOR JE GELD
Onze eieren komen van Van der Bolt te Schaijk.
Uitsmijter – 7,90
drie eieren, ham en kaas
Scrambled eggs – 9,40
drie roereieren met zalm
Boterham eiersalade – 8,10
huisgemaakt, met bacon, rode ui en bieslook
SALADES
Onze salades worden geserveerd met kruidenboter en brood. Wij gebruiken verschillende soorten verse sla, olijfolie van Carbonell en peper en zout bij alle salades.
Carpaccio – 14,50
met tomaat, radijs, pijnboompitten, oude kaas en truffelmayonaise
Geitenkaas – 14,50
met rode biet, walnoten, balsamico, honing en appel
Zalm – 13,75
met honingmosterddressing, tomaat, komkommer, cashewnoten en rode ui
Tonijn – 12,50
met ui en augurk