18 oktober Oeravond

Op 18 oktober organiseert Onder Ons in Reek in samenwerking met gastenverblijf het Voorhuis in Herpen en Le Comptoir Francais een bourgondische beleving. Een avond vol vuur, vol passie en vol plezier! Live ketelkoken, bijzondere wijnen proeven en bourgondisch borrelen op een zeer authentieke plek in Herpen. Bovendien zal de avond voorzien worden van blues en akoestische muziek met uitstapjes naar folk, slowrock en latin door Punch (Theo Gerrits en Piet Otten).

Sfeervolle Locatie – Gastenverblijf het Voorhuis

Op 18 oktober in de namiddag en avond beleef je op de binnenplaats van de authentieke boerderij van Gastenverblijf Het Voorhuis, een bijzonder sfeervol evenement in festivalsfeer. Dit is onderdeel van onderdeel van het Maashorst Oerfestival 2019.

Hieronder het programma in het kort::
14:30uur
– Aankomst Schapenvolk van de Maashorst.
15:00uur – Start workshop Vachtvilten (gratis deelname voor iedereen)
Ook leuk voor kinderen!
vanaf 15:00uur – kennismaken met Franse Wijnen door Le Comptoir Francais + Bourgondisch borrelen met ambachtelijke vlees-, kaas- en vegetarische borrelplanken (vanaf €3,50 per glas wijn). U kunt uw favoriete wijnen en andere producten aanschaffen voor thuis (vanaf €4,50). Onder Ons in Reek zorgt ook voor een frisje en een speciaal biertje!
vanaf 15:30uur – Koken op vuur en samen genieten aan een bijzondere tafel door Onder Ons in Reek. Soep uit de ketel (€4,50), menu van het vuur (€15,00): keuze uit hamburger van Boerderijwinkel ‘t is Oké of kipsaté, vergezeld door gepofte aardappel met bijpassende saus en groente van de barbecue.
17:30uur – Demo Schapenhoeden
vanaf 18:00uur – live muziek door Punch (Theo Gerrits en Piet Otten). Zij maken vol passie al jaren samen muziek. Hun repertoire varieert van blues en akoestische muziek met uitstapjes naar folk, slowrock en latin.

Onder Ons in Reek zorgt voor een culinaire exclusieve en bourgondische verrassing op een oergezellige manier vol vuur. Fris je wijnkennis op en proef diverse Franse wijnen, kazen en worsten rechtstreeks uit Frankrijk geïmporteerd door Le Comptoir Français. Schuif aan, aan onze bijzondere tafel en geniet van al het moois van deze avond.

De bijzondere tafel – Onder Os in Reek


Het belooft 18 oktober een bijzonder moment te worden. ‘De bijzondere tafel’ werd gemaakt én gesponsord door Bueters Interieur. De tafel is vijf meter lang, biedt ruimte voor 14 personen en nodigt uit voor een groepsdialoog. De verschillende stoelen staan symbool voor de diversiteit in de samenleving. Dit bijzondere ontwerp heeft geen permanente standplaats, maar wordt op locatie gemonteerd.

Live Muziek door Punch

Deze oergezellige avond zal muzikaal ingevuld worden door Punch (Theo Gerrits en Piet Otten). Zij maken vol passie al jaren samen muziek. Hun repertoire varieert van blues en akoestische muziek met uitstapjes naar folk, slowrock en latin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.