Ontmoet onze lokale leverancier: Boerderij winkel ‘t is oké

We willen een aantal gerechten op onze menukaart wijden aan producten van lokale ondernemers. Dat proef je niet alleen, dat beleef je. Eieren van om de hoek, een krop sla vers van het land. Vroeger heel normaal, nu steeds minder vaak het geval.  Ieder heeft zijn eigen prachtige verhaal dat men vol enthousiasme aan ons heeft verteld. Die verhalen willen we door middel van onze gerechten ook aan jullie vertellen. Ontmoet onze lokale leverancier: Boerderijwinkel ‘t is oké.

Van Casteren – ‘t is oké

Wij zijn Joost van Casteren(34) en Angela Potjes(31) samen met onze kinderen Luuk(9) Jurre(5) Job (3) en Dex (1) wonen wij in het mooie Reek. Wij runnen een melkveehouderij aan de Heijtmorgen 25 en dit doen wij met veel passie en plezier. Omdat wij het leuk vonden om onze eigen producten rechtstreeks van land en dier te verkopen, zijn wij in juni 2016 een boerderijwinkel (met automaten) gestart.

Hier verkopen wij verse en eerlijke producten van ons eigen bedrijf, zoals: verse rauwe melk en vlees van onze eigen Montbéliarde koeien. Dit is een Frans dubbeldoelras, zowel geschikt voor melk als vlees. Hiervan laten wij hamburgers, gehakt, verse worst, soepvlees, runderlappen, saucijzen en worstenbroodjes maken. Naast ons eigen vlees verkopen we ook producten van collega’s uit de buurt: verschillende kip-producten, kaas, eieren, appels en peren, aardappels, uien en seizoensproducten. Wij zien u graag op de Heijtmorgen in Reek.

Meer informatie? Like de Facebookpagina van boerderijwinkel ‘t is oké.

 

2 Comments Voeg uw reactie toe

 1. Caroline schreef:

  Hallo.
  Gisteren voor het eerst jullie worstenbroodje geprobeerd. Heerlijk!
  Volgens mijn dochter de lekkerste ooit!
  Bedankt

  1. admin schreef:

   Bedankt Caroline voor je leuke reactie. We zullen het doorgeven aan Boederijwinkel ‘t is Oké.

   Groet,
   Onder Ons in Reek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.