Rundje Landerd – 20 mei

Rundje Landerd, dat wordt smullen!

Fiets of wandel, proef en geniet. Op 1e pinksterdag 20 mei 2018 organiseert Platform Toerisme Landerd een tocht langs al het moois dat Schaijk, Reek en Zeeland te bieden heeft in ‘Rundje Landerd’. De fiets- en wandeltocht is circa 25 kilometer en brengt je door de prachtige natuur en langs bijzondere locaties in de gemeente Landerd waar van alles te proeven, te bekijken en te beleven is. Onder Ons in Reek is één van de startpunten dit jaar!

Het thema van de Maashorst dit jaar is; Oerlekker Maashorst. Met Rundje Landerd sluiten wij hier op aan met ‘dat wordt smullen!’. De route brengt je langs bedrijven die gespecialiseerd zijn in eten, drinken en genieten.

Vanaf 10.00 uur tot 15:00 uur kun je in één van de drie dorpskernen starten. De startpunten zijn: Eetcafé De Notaris in Schaijk, Onder Ons in Reek en Herberg D’n Brouwer. Voor de verbinding tussen de drie dorpskernen zijn er verschillende afstappunten. Hier kun je even uitrusten onder het genot van een smullerij en drankje.

De deelnemerskaarten zijn verkrijgbaar bij de startpunten. Voor €2,50 kun je al deelnemen aan de route en krijg je een vaandel en appeltje voor de dorst. Daarnaast kun je een smulkaart voor € 7,50 kopen. Hiermee kun je bij twee afstappunten van een smullerij genieten dat afkomstig is uit de Maashorst. Ten slotte is er ook voor jou een vaandel en appeltje voor de dorst.

Wij hopen je te zien tijdens deze heerlijke fiets- en wandeltocht waarmee je Landerd op een unieke manier gaat ontdekken. Voor meer informatie: www.rundjelanderd.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.