Sauna & High Tea

Wil je even lekker tot rust komen? Dan is dit arrangement iets voor jou. Combineer een High Tea bij Onder Ons in Reek met een bezoek aan Sauna, Wellness & Spa EMIRA (onderdeel van Bed&Breakfast de Hoefijzer).

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Bezoek aan sauna, Wellness & Spa EMIRA
& High Tea bij Onder Ons in Reek

Klets gezellig bij tijdens een uitgebreide High Tea bij Onder Ons in Reek. De high tea bestaat uit twee gangen: een hartige en een zoete gang met allerlei verschillende lekkernijen. Je kunt zoveel koffie en thee drinken als je wilt.

Maak van je bezoek aan Onder Ons in Reek een compleet dagje uit! Bezoek Sauna, Wellness & Spa EMIRA voor of na de high tea om daar heerlijk te ontspannen.  Tijdens dit arrangement kun je een dagdeel (circa vier uur) gebruik maken van de volgende faciliteiten bij Sauna, Wellness & Spa EMIRA*:
– Sauna (maximaal 5 personen per keer)
– Jacuzzi (maximaal 5 personen per keer)
– Diverse douches
– Diverse ontspanningsruimte
– Ecologische vijver (buiten)

* De sauna&wellnessfaciliteiten zijn onderdeel van bed&breakfast De Hoefijzer. Je kunt er eventueel ook nog een overnachting bij boeken om helemaal uitgerust de nieuwe dag weer te beginnen.

Details van het arrangement:
Minimaal aantal personen: 2 
Maximaal aantal personen: in overleg.
Tijdsduur: circa 4 uur sauna + 2 uur high tea
Klik hier voor het huisregelement van sauna Emira.

Routebeschrijving:
Onder Ons in Reek (Noordhoek 13b, Reek) > Sauna, Wellness & Spa EMIRA (Schaijksestraat 5, Reek)
Fiets: 5 minuten –  Lopend: 20 minuten

Reserveer direct je dagje uit

Wil jij weten of jouw voorkeurstijd- en/of datum nog beschikbaar is? Vul dan onderstaand contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

LET OP: je reservering is door het invullen van onderstaand formulier nog NIET definitief, wij nemen eerst contact op met sauna Emira om te checken of er nog plek is op jouw gewenste tijd- en/of datum.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *