Kroketten WINACTIE (winactie gesloten)

– WINACTIE GESLOTEN WINNAAR RAMONA TOONEN – Wij zijn op zoek naar de ultieme krokettenliefhebber voor deze winactie! Vandaag, 22 november is het Thanksgiving. In Amerika is dit een nationale feestdag waarop men speciaal dank zegt voor allerlei goede dingen. Wij danken met deze winactie de kroket voor zijn bestaan en ook uiteraard iedereen die Onder Ons in Reek dit jaar al heeft bezocht of gaat bezoeken.  

Wat kun je winnen? Twee keer “Broodje ‘t is Oké”, oftewel broodje kroket met huisgemaakte kroketten door Onder Ons in Reek van het vlees van Boerderijwinkel ‘t is Oké.

Hoe kun je meedoen? Doe mee door ons te laten weten wie volgens jou de ultieme krokettenliefhebber in jouw omgeving is. Dit kan via een opmerking onder dit bericht, of onder het oorspronkelijke Facebookbericht op de Facebookpagina van Onder Ons in Reek. Vergeet niet onze Facebookpagina te liken en het bericht op Facebook te delen.

Verdere voorwaarden:
–  De winnaar gaat akkoord met het vernoemen van zijn of haar naam op de Facebookpagina en website van Onder Ons in Reek.
– De winnaar wordt gekozen via een onafhankelijke lotingtool : www.naamloten.nl
– Over de uitslag van deze winactie kan niet gecorrespondeerd worden.
– De winactie loopt tot en met woensdag 28 november 12.00uur. Reacties die later binnenkomen worden niet meer in behandeling genomen.
– Op donderdag 29 november wordt de winnaar bekend gemaakt via Facebook en onze website. Hij/zij kan een cadeaubon voor twee broodjes kroket ophalen bij Onder Ons in Reek.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.