Wat is jouw favoriete thee?

Theeliefhebbers, laat je horen! Wat is jouw favoriete thee? Verse munt thee, kruidenthee of een speciale smaak die ze nergens anders hebben, maar die je wel bij (Onder) Ons zou willen drinken? Laat het ons weten via een reactie of via het contactformulier.

Zoals iemand terecht in een reactie op onze Facebookpagina aangaf: thee daar kun je een hele studie op los laten. Dat gaan wij dus ook doen: want wat zouden jullie, onze toekomstige gasten, voor thee willen drinken? Voor (Onder) Ons een vraag, voor jullie een weet! 

Kopje thee - Onder Ons in Reek

Thee, daar kun je een hele studie op los laten.

Er is witte thee, groene thee en zwarte thee. Theemelanges met kruiden en fruit. Of een andere toevoeging, je kunt het zo gek niet bedenken. Wat dacht je van champagne, appeltaart of karamel.
Meer bekende smaken zijn earl grey, kamille of rooibos.

Theezakje, losse thee of verse thee?

De thee kan in theezakjes zitten, maar er is ook losse thee. Deze thee doe je in een thee-ei of theefilter en hang je daarna in het hete water zodat de smaken vrij komen. Tenslotte is er ook verse thee, zoals thee van munt, thee van gember of thee van citroen.

Verse Thee - Onder Ons in Reek
Genoeg keuzes dus! We zijn benieuwd naar jouw mening over onderstaande twee vragen, om ons theeassortiment zo goed mogelijk op jullie wensen af te stemmen.

Welke thee drink jij het liefst?
Thee uit een zakje, losse thee of verse thee?

Welke smaak thee zou je graag op onze menukaart terugzien?

Mail ons jouw mening via onderstaand contactformulier, of laat een reactie achter onderaan dit bericht. 

 

     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.