Jarig? Wij trakteren!

Ben jij bijna jarig?

Wij trakteren, zodra jij (bijna) jarig bent! Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg een gratis gebakje in de maand dat je jarig bent. Lees hieronder de voorwaarden. Wie neem jij mee om je verjaardag te vieren?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief:

Na inschrijving krijg je een bevestigingsmail (deze kan per ongeluk in je “ongewenst mail” terecht komen). Klik op de link in de mail en doorloop de stappen. Daarna ben je officieel toegevoegd aan onze mailinglijst.

Lees hier wat jezelf inschrijven voor de nieuwsbrief inhoudt.

De voorwaarden van onze verjaardagsactie:

De actie is alleen geldig bij afname van een drankje naar keuze en is geldig op alle dagen van de week dat we geopend zijn, mits er plek is. Reserveren is daarom gewenst. Wanneer je een reservering maakt, kun je bij het veld “opmerkingen” aangeven dat je jarig bent (geweest) en gebruik wilt maken van de actie. Je kunt je taartje kiezen uit ons “zoet”-assortiment dat op dat moment op onze menukaart staat. Met taartje wordt bedoeld: een één-persoonsgebakje naar keuze. De actie is alleen geldig in de maand dat je jarig bent en bij vertoning van je geldige ID-bewijs. Bovendien kun je alleen gebruik maken van de actie wanneer je je inschrijft voor onze nieuwsbrief en kunt aantonen dat je de verjaardagsmail hebt ontvangen. Je kunt per persoon slechts één keer per jaar deelnemen aan deze actie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.