Wat is jouw favoriete taart?

on

We houden allemaal wel van een taartje, toch? Om iets te vieren of gewoon zomaar. Uiteraard kan een lekker gebakje niet op onze menukaart ontbreken… Wij hebben er stiekem al een paar getest. Van welk taartje wordt jij erg blij? Laat het ons weten!

Taartjes - Onder Ons in Reek Taartjes - Onder Ons in Reek

Wat is jouw favoriete taartje?

Taart  is vaak gebonden aan een moment, een bijzonder moment. Taart is onmisbaar tijdens een verjaardag,  een huwelijk, bij een mijlpaal of gewoon zomaar: omdat het kan. Schroom daarom niet als je meer favorieten hebt. 

Hoe meer taart, hoe meer vreugd. 

In de nieuwsbrief van januari vroegen we het onze nieuwsbrieflezers al: met welk gebakje kunnen we jou blij maken? Cheesecake bleek onder andere favoriet, maar ook oma’s appeltaart stond in de top 3. 

Wil jij ook als eerste op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.  Bovendien trakteren we je dan met je verjaardag op een gratis gebakje. Klik hier voor de voorwaarden.

Heb jij jouw favoriet nog niet doorgegeven? Doe dit dan via info@onderonsinreek.nl, via een reactie op dit bericht of via onderstaand contactformulier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.