We stellen ons even voor…

We spraken in de vorige berichten vaak over: “ons” en over “we”, maar wie zijn we eigenlijk? In dit bericht stellen we ons even voor…

Over Ons

“Genieten van het moment”

Een droom komt uit! Wonen en werken op een prachtige locatie in een historisch rijke omgeving. 

Sinds 2008 zijn wij, Søren en Mariska Bueters samen met onze zoon Ramon en dochter Eline, de nieuwe bewoners van het “Oude Boerenbond gebouw” in Reek. Een rijksmonument aan “de oude linten”, een hoofdweg met bomen en groene zones die zo karakteristiek zijn voor het dorp, werd het nieuwe onderkomen van Bueters-interieur

Als ondernemer en mens maak je steeds nieuwe plannen voor de toekomst. Voor jezelf maar ook voor je kinderen. Je karakter, je ervaringen en de dingen die je belangrijk vindt, probeer je hier in te bundelen. 

Voor ons zijn dat: lekker eten, gezellig kletsen en een drankje op z’n tijd. Samen met elkaar genieten van het moment en de mooie dingen in het leven. Dit zijn de kerngedachtes van de lunchroom in de ruimte “onder ons”. Samen met “Chez Bo” gaan we onze gezamenlijke droom werkelijkheid laten worden. 

“Zelfmaken is het allerlekkerst”

Ik ben Bo van Gaal, een dochter van Jan van Gaal en Jeanne Gerrits. Ik ben geboren en opgegroeid in Reek. Van kinds af aan stond ik al met mijn ouders in de keuken. Ik keek dan mijn ogen uit en nam alles goed in me op. Ieder had zo z’n specialiteit. Mijn vader maakt de beste pannenkoeken, mijn moeder de beste soepen. 

Veel werd bij ons thuis helemaal zelfgemaakt, zelfs kroketten. Ik ervaarde hoe het zelfmaken van gerechten veel voldoening en energie kan geven. Voor mij zijn zelfgemaakte gerechten gewoonweg het allerlekkerst! Door de jaren heen is mijn interesse voor koken en bakken gegroeid. 

Toen ik op kamers in Nijmegen ging wonen,leerde ik door mijn huisgenoten een andere keuken kennen. Er werd geëxperimenteerd met gerechten van over heel de wereld. 

In 2014 startte ik de website www.chezbo.nl op, om alle recepten die ik leerde ergens op te kunnen slaan en terug te kunnen lezen. Sinds ik afgelopen februari afgestudeerd ben, ben ik op zoek geweest naar een nieuwe uitdaging, een volgende stap. 

Al jaren droom ik van het opstarten van een lunchroom, waar ik al mijn ideeën en passie voor eten en drinken in tot uiting kan brengen. Na een kopje koffie bij de familie Bueters, bleek het verwezenlijken van die droom ineens binnen handbereik. 

 

3 Comments Voeg uw reactie toe

 1. Jan van Gaal schreef:

  Twee enthousiaste ondernemers.
  Mooie locatie, mooi pand,, dat gaat lukken!!
  Heeeeel veeel succes en hopelijk komen jullie dromen helemaal uit!!!

  Jan Jeanne ( Pap Mam van Bo)

 2. Syl Linders schreef:

  Heel veel succes. Een aanwinst voor ons mooie Reek.
  Groetjes Syl en familie

  1. admin schreef:

   Dankjewel Syl. We hebben zin om op 29 april open te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.